Abonnementen & laadpassen

Altijd een abonnement op jouw maat


Voor alle soorten gebruikers

Rij je met de elektrische auto? Moet je voortdurend onderweg opladen, of slechts af en toe? Wat je ook nodig hebt: er is altijd wel een Blue Corner-abonnement op jouw maat. Maak je keuze tussen de formules Starter, Fan en Addict, afhankelijk van hoe vaak je onderweg oplaadt.


Abonnementen & laadpassen

Indien men laadt op een Bluecorner laadpaal

* Het connectietarief wordt aangerekend zodra uw batterij is geladen en dit zolang uw wagen nog is aangesloten (van 8 tot 20u)

Bij andere providers wordt het tarief van de provider zelf aangerekend, inclusief een gangbare handling fee van € 0,5 per laadsessie.
Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

 

Starter: Het ideale startersabonnement

Laad je onderweg slechts af en toe op aan een publiek laadpunt? Kies dan voor de Starter-formule.  Hiermee betaal je geen abonnementskosten.

Fan: Voor e-rijders die vaak op weg zijn

Ben je regelmatig op weg, en moet je daardoor weleens op een publieke plaats opladen? Kies dan voor de Fan-formule: de ideale middenweg tussen de twee andere formules.

Addict: Voor e-rijders die elke dag publieke laders gebruiken.

Heb je thuis of in je bedrijf geen lader? Dan heb je dagelijks nood aan een publieke lader. In dat geval is de Addict-formule echt iets voor jou. Die is geschikt voor vaak en veel opladen!