Opladen op kantoor

Opladen op kantoor, slim en héél efficiënt

Ontdek de slimme totaaloplossing voor opladen op kantoor.

Wagens staan vaak stil op het werk: hét ideale moment om even op te laden. Steeds meer bedrijven kiezen daarom voor de professionele totaaloplossingen van Blue Corner. Slim, efficiënt en overzichtelijk!

Laadsystemen op je bedrijfsterrein

Blue Corner verzorgt de installatie en het onderhoud van een of meerdere laadpalen op de bedrijfsterreinen en –parkings. Ook na installatie kan je rekenen op ondersteuning, 24 op 24u. Gebruikers krijgen toegang tot deze laadsystemen via eigen toegangsmiddelen, zoals een laadpas of smartphone.

Opvolging met Connect@Work

Via je eigen Connect@Work bedrijfsportaal heb je meteen een overzicht van de activiteit van alle eigen laadpalen én kan je het verbruik van de medewerkers opvolgen – zowel thuis, op het werk als onderweg.

Verrekening van verbruik door derden

De laadpalen van je bedrijf kunnen worden opengesteld voor derden – bezoekers of het brede publiek. Ook dit verbruik wordt correct verrekend. Daarbij kan je je eigen tarieven instellen. Een win-winsituatie dus!

Wallbox@Home, dé oplossing voor bij de werknemers thuis

Ook bij de werknemers thuis kunnen we een laadpunt installeren. Hierdoor kan de werknemer op ook thuis makkelijk laden. De verrekening van de laadsessies thuis doet Blue Corner automatisch. Elektrisch rijden was nog nooit zo makkelijk en toegankelijk.


Blue Corner Opladen op kantoor

Blue Corner Opladen op kantoor

Ontdek jouw totaaloplossing op maat

Jij bent op je eigen manier mobiel. Dat vraagt dus om diensten op jouw maat. Wil je ontdekken wat jouw ideale oplossing is voor elektrisch rijden?

Simulation

Investeren in een elektrisch of hybride wagenpark

Wil je als fleet manager of bedrijfsleider de switch maken naar een elektrisch of hybride wagenpark? Dan denkt Blue Corner graag met je mee. Ontdek onze totaaloplossingen voor bedrijven, inclusief eigen laadpalen en professionele abonnementen.

E-fleet advies inwinnen