Elektrisch rijden was nog nooit zo makkelijk

Elektrisch rijden was nog nooit zo makkelijk

Ontdek onze slimme oplossingen en rijd mee op de Blue Corner Wave

 

Slimme 360° oplossing voor professionals, particulieren & partners

Altijd & overal opladen: snelgroeiend netwerk abonnementen

Op maat van jouw noden

Blue Corner maakt elektrisch rijden makkelijk. Ons netwerk groeit snel, zodat jij je elektrische voertuig overal kunt opladen: thuis, onderweg en op het werk. Tel daar een uitgebreide service én abonnementen op maat bij, en je krijgt een slimme en duurzame 360° oplossing. De Blue Corner Wave wordt steeds sterker, sluit je bij ons aan!

Klaar om elektrisch te rijden? Dan maak je een slimme keuze! Elektrische mobiliteit is niet alleen heel duurzaam: het heeft ook een gunstig economisch effect. Elke dag stappen steeds meer mensen over op elektrische wagens: professionals, maar ook particulieren. Dat vraagt natuurlijk om een aangepaste infrastructuur en de juiste diensten. Bij Blue Corner werken we daar continu aan. Je vindt onze laadpalen dan ook op steeds meer plaatsen.

Blue Corner staat voor een nieuwe visie op mobiliteit. Die past bij elke gebruiker, op elk moment van de dag. Zo vertrek je ’s ochtends, na een oplaadbeurt thuis. Je komt aan op je werk, waar je ook laadpalen aantreft. Onderweg in het weekend? Laad je wagen gerust op in het winkelcentrum, hotel, op straat … Je merkt het: omrijden voor een tankbeurt behoort voorgoed tot het verleden! Dat is de nieuwe realiteit die Blue Corner volop waarmaakt.

 

Blue Corner Opladen op kantoor


Elektrisch rijden is een slimme keuze. Blue Corner biedt totaaloplossingen die al even slim zijn, met een snelgroeiend laadnetwerk en abonnementen op maat.

Bij Blue Corner maken we elektrisch rijden interessant voor iedereen, door slimme 360° oplossingen aan te bieden op maat van jouw specifieke noden. Als particulier laad je je wagen bijvoorbeeld een pak sneller op met je eigen laadpaal. Als professional kan je dan weer een bijzonder gunstige regeling treffen met je werkgever dankzij de ‘split bill’. Zo zijn er tal van voordelen voor elk soort gebruiker. Iets waar steeds meer mensen van profiteren.

Ons snelgroeiend laadnetwerk bouwen we niet alleen. De community van Blue Corner-partners groeit al even snel: van automerken tot leasebedrijven en installateurs. Ook talloze locatiepartners vinden de weg naar Blue Corner: parkings, hotels, winkels … Dan is er nog ons snelgroeiend klantenbestand van chauffeurs en fleet owners: ze zijn met steeds meer, en ze willen niet meer terug. Samen met hen gaan we voluit voor elektrische mobiliteit.

Blue Corner onderweg opladen