Thuis opladen

Ontdek onze slimme laadoplossingen voor thuis

Wanneer je wagen voor de deur of in de garage staat, wil je hem natuurlijk opladen. Maak dus kennis met de totaaloplossing van Blue Corner om slim thuis op te laden! Daar horen onder meer een abonnement op maat, handige tools bij én je eigen laadpaal bij.

Installatie & onderhoud

Wil je je eigen laadpunt thuis? Dan verzorgen wij de installatie. We houden rekening met de ruimte die je hebt en zorgen voor een optimale oplossing. Ook achteraf kan je bij Blue Corner terecht voor onder meer onderhoud.

Hou het overzicht met Connect@Home

Dankzij Connect@Home heb je een eigen portaal waarmee je rechtstreeks kunt inpluggen op jouw laadpunt thuis. Zo zie je in één oogopslag hoe je laadsessie opschiet, hoeveel je al hebt opgeladen in een bepaalde periode en meer.

Verreken je laadsessies thuis aan je werkgever

De Blue Corner thuislaadpunten meten je verbruik bij het opladen thuis.  Hierdoor kan de verrekening van de laadsessies automatisch gebeuren, ook naar jouw werkgever of vennootschap. Vraag naar de verschillende mogelijkheden via onze adviseurs!

Blue Corner Thuis opladen

Je eigen laadpaal thuis

Een eigen laadpaal is een goed idee. Daarmee laad je sneller én veiliger op dan met een gewoon stopcontact. Rij je met een wagen van de zaak? Blue Corner zorgt voor verrekening van je verbruik aan je werkgever. Benieuwd welke laadpaal bij jou past? Ontdek het hier!


Laadoplossing voor thuis

Laadoplossing met vaste kabel

Laadoplossing op sokkel

Laadoplossing met RFID lezer

Bovenstaande Blue Corner systemen zijn geschikt voor het opladen van alle zuiver elektrische en hybride wagens.

Vraag een offerte

 

Ontdek jouw totaaloplossing op maat

Jij bent op je eigen manier mobiel. Dat vraagt dus om diensten op jouw maat. Wil je ontdekken wat jouw ideale oplossing is voor elektrisch rijden?

Simulation

Thuis opladen

Je laadt je batterij thuis veel sneller en veiliger op met je eigen laadpaal, zeker in vergelijking met het gewone stopcontact.

Lees meer

Onderweg opladen

Onderweg opladen

In het winkelcentrum, aan het hotel of voor het gemeentehuis: het aantal Blue Corner-laadpalen neemt snel toe. Ook onderweg kan je dus makkelijk opladen.

Lees meer

Onderweg op kantoor

Opladen op kantoor

Heel wat auto’s staan vaak stil op het werk. Ideaal om even op te laden dus! Steeds meer ondernemingen kiezen ervoor om laadpalen te installeren.

Lees meer